TNG - isplata dividende za 2015.

Isplata dividende dioničarima Tankerske Next Generation d.d. iz dobiti ostvarene u 2015. godini koju obavlja SKDD d.d. (dalje: SKDD) provedena je 8. srpnja 2016. 

Pravo na isplatu dividende u bruto iznosu od 3,95 kn po dionici imaju svi dioničari upisani u SKDD-u na dan 10. lipnja 2016. godine.

Ukoliko niste primili dividendu, a na nju ostvarujte pravo, ljubazno vas molimo da se obratite SKDD-u kako bi im dostavili sve potrebne podatke za isplatu dividende.


Račun za isplatu: Dioničari koji nemaju upisan vlastiti račun za isplatu u SKDD-u, podatak o računu za isplatu mogu upisati na internetskoj stranici SKDD-a.                                                          (Za ovu radnju nije potrebno uključivanje usluge Moj e-račun).


Ostale potrebne podatke, moguće je dostaviti SKDD-u korištenjem besplatne online usluge Moj e-račun. Za pristup usluzi potrebni su vam vaša oznaka ulagatelja i pripadajući PIN, te valjana e-mail adresa.

U slučaju nejasnoća prilikom prijave i registracije usluge Moj e-račun molimo obratite se tehničkoj službi za korisnike SKDD-a na 01/4607-303 ili na e-mail skdd@skdd.hr.

Također, u slučaju bilo kakvih nejasnoća vezanih za isplatu dividende, slobodno se obratite i uredu Tankerske Next Generation, na broj telefona 023/202-135, ili na e-mail tng@tng.hr.

 

Natrag